wrz 25 2017

Dieta


Komentarze: 0
Dieta 

 Podwieczorek:

1.     Pieczone jabłko w piekarniku z cynamonem

2.     Chipsy bananowe /jabłkowe z cynamonem  tyle co wejdzie na mały talerzyk,  pieczone w piekarniku

1.   Banany/jabłka  obrać, pokroić w plastry grubości około 5 mm. Blachę do pieczenia wyłożyć folią aluminiową lub pergaminem do pieczenia, rozłożyć warstwę plastrów banana. Piec w piekarniku nagrzanym do 250 stopni C przez około 15 minut. Chipsy powinny być chrupkie. Aby plastry się nie przyklejały można filię, pergamin lekko natłuścić oliwą.

Mówimy o maksymalnie 2 małych bananach lub 2 małych jabłkach

 

3.     Gorąca czekolada( rozpuszczona w wodzie) 1 szklanka

Do tej pory nie pojawił się jeszcze żaden komentarz. Ale Ty możesz to zmienić ;)

Dodaj komentarz